roSMS Mesajul tau castigator
INTRA IN CONT

Inscriere UTILIZATOR
  Acasa     Utilizatori     Intrebari     Contact  
  Portal de publicitate prin SMS  

Ce este roSMS.ro?

roSMS este un portal de publicitate prin SMS care asigura legatura intre membri (publicul) si utilizatori (firme doritoare sa transmita publicitate prin SMS). Sectiunea Utilizatori iti permite sa trimiti mesaje direct pe telefoanele mobile ale prietenilor sau clientiilor tai. Serviciul poate trimite oricate mesaje direct de pe web mai comod si mai ieftin decat de pe telefonul tau.


De ce sa devin utilizator?

Pe langa faptul ca poti trimite mesaje SMS mai comod decat de pe telefonul tau mobil si mai ieftin decat in orice retea de telefonie mobila, ai acces la publicul tau tinta pentru a trimite mesaje publicitare sau informative. Se pot trimite mesaje SMS catre destinatarii proprii (pe care ii introduci si ii modifici cum vrei), sau catre membrii din baza noastra de date . Datele membrilor bazei de date se verifica permanent de catre un operator uman, pentru a ne asigura ca baza de date contine membri si date valide. Toate telefoanele din baza de date sunt verificate la inscriere.


Ce este Publicitatea prin SMS?

Publicitatea prin SMS este varianta electronica a fluturasilor distribuiti pe strada. In loc sa transmiti informatia pe fluturasi de hartie o vei transmite in formatul unor mesaje SMS. Vrei sa-ti faci cunoscuta firma, sa faci angajari, sa anunti evenimente, promotii, concursuri ? O poti face imediat! Implementare instant (definiti campania publicitara/informativa si fluturasii ajung instant la publicul tinta), audienta mare (cine nu are un telefon mobil in buzunar?), impact ridicat (toti ne citim mesajele), alegerea publicului tinta din baza noastra de date (pe criterii de varsta, sex, profesie, zona geografica, domenii de interes), acoperire nationala.


Catre ce retele pot trimite mesaje SMS ?

Folosind serviciul roSMS.ro poti trimite mesaje SMS in retele de telefonie mobila din Romania: Orange, Vodafone, Cosmote, Zapp si DigiMobil, precum si in retele din peste 200 de tari. Vezi lista retelelor.


Cat ma costa sa trimit mesaje prin roSMS.ro ?

Pentru a trimite mesaje SMS trebuie sa achizitionezi credite. Pretul unui credit este intre 3,5 - 4,5 euro centi + TVA, in functie de numarul de credite cumparate.

Consumul de credite la trimiterea de SMS difera in functie de reteaua de destinatie, si poate fi modificat in timp. Costurile/retea sunt afisate pe pagina 'Cumpara credite' din contul de utilizator.

Cum pot sa platesc ca utilizator?

Ai la dispozitie trei metode de plata:

- prin Ordin de Plata (OP) - Daca alegi aceasta optiune iti va fi generata o factura proforma cu datele Restate SRL, detinatoarea site-ului www.rosms.ro, pe care o vei primi si pe adresa de e-mail. Creditele vor fi activate in momentul intrarii intregii sume in contul nostru si vei primi factura fiscala prin email.

- din contul tau PayPal - Plata se va face in EUR, creditele vor fi activate dupa acceptarea platii si transferarea banilor in contul nostru ( la finalizarea comenzii prin PayPal banii sunt doar blocati, transferul inca nu a avut loc ).

- cu debit/credit card, prin intermediul serviciilor de plata on-line ale www.epayment.ro. Se accepta orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Citeste aici despre securitatea platilor on-line.
Daca tranzactia prin card a fost reusita, vei primi un e-mail de confirmare de la ePayment, si ulterior noi iti vom activa creditele si vei primi factura fiscala prin email.


Ai alimentat contul cu o suma prea mare ?

Nici o problema, aceasta va ramane in contul tau si o poti folosi cand doresti. Poti alimenta contul cand doresti; sumele vor fi adaugate la creditul existent.


Ce s-a intamplat cu mesajul meu ?

Mesajele trimise sunt afisate in 'Situatia contului'. Cu un click pe mesaj obtinem detaliile starii lui:
- In asteptare - mesajul nu a fost trimis inca.
- Trimis - mesajul a fost trimis catre centrul de mesagerie al operatorului de telefonie mobila, se asteapta confirmarea receptionarii lui de catre telefonul mobil al destinatarului. Aceasta stare se poate mentine o perioada indefinita de timp daca operatorului de telefonie mobila intarzie sau nu trimite aceasta confirmare. Chiar daca nu exista aceasta confirmare, de obicei mesajul ajunge la destinatar.
- Receptionat de destinatar - mesajul a fost receptionat de telefonul mobil al destinatarului.
- Esuat - mesajul nu a putut fi livrat datorita indisponibilitatii telefonului sau a retelei de telefonie mobila. In cazul in care mesajul era destinat unui membru din baza de date roSMS.ro, costul mesajului iti va fi returnat.


Ce este SenderID (expeditor) ?

SenderID-ul este numarul sau numele care apare pe telefoanele de destinatie ca expeditor al mesajelor. In cazul in care este un numar de telefon propriu , destinatarul va putea raspunde direct mesajului ca si cum ar fi trimis direct de pe telefonul tau. La fel, poti alege sa personalizezi SenderID-ul cu numele firmei. SenderID-ul poate fi un text de cel mult 11 caractere sau un numar de telefon in format national sau international de cel mult 16 cifre.


Am uitat parola ! Cum pot sa o resetez ?

Acceseaza link-ul 'Intra in cont', intra pe 'Am uitat parola' si completeaza campurile de identificare. Parola iti va fi trimisa prin e-mail.


Care sunt termenii si conditiile utilizarii acestui site ?

Termenii si conditiile de utilizare ale acestui site sunt cele din Regulament. Aici gasesti si conditiile de confidentialitate.


Cum pot sterge contul roSMS.ro ?

Daca doresti sa iti inchizi contul roSMS.ro trebuie doar sa ne trimiti un e-mail la renunt@rosms.ro de pe adresa ta folosita la inregistrare. Contul tau va fi sters in max.48 de ore. La incetarea colaborarii poti solicita returnarea imediata a sumelor aflate in cont la acel moment.


Am o intrebare la care nu am gasit raspuns aici. Ce fac?

Trimite intrebarea la suport@rosms.ro. Iti raspundem in cel mai scurt timp posibil.