roSMS Mesajul tau castigator
INTRA IN CONT

Inscriere UTILIZATOR
  Acasa     Utilizatori     Intrebari     Contact  
  Portal de publicitate prin SMS  
REGULAMENT DE FUNCTIONARE

Acest Regulament prezinta conditiile in care site-ul www.rosms.ro, proprietate a firmei RESTATE SRL (denumit in continuare roSMS), va pune la dispozitie serviciile sale. Aceste conditii pot fi modificate oricand de catre administratorii roSMS, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.

Daca nu sunteti de acord in totalitate cu regulamentul, va rugam sa incetati utilizarea serviciilor furnizate prin intermediul site-ului www.rosms.ro.

1. Definitii si interpretari

SMS (Serviciul de Mesaje Scrise) - este numele generic al tehnologiei care permite transmiterea si receptionarea unui mesaj, sub forma unui text, catre un telefon mobil.

Utilizator - este acea persoana fizica sau juridica care utilizeaza site-ul www.rosms.ro cu scopul de a trimtere mesaje SMS publicitare sau informative.

Membru - este acea persoana fizica care prin inscrierea in baza noastra de date isi da acordul sa primeasca maximum 5 mesaje SMS pe zi de la utilizatori.

SenderID (expeditor) - numarul sau numele care apare pe telefoanele de destinatie ca expeditor al mesajelor.

2. Inregistrare

Pentru a folosi serviciile oferite de roSMS, va obligati sa furnizati informatii complete si detaliate, asa cum sunt descrise in formularul de inregistrare si sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, roSMS are dreptul sa refuze inregistrarea sau sa va excluda din baza de date si sa va retraga calitatea de utilizator al serviciilor sale.

3. Serviciile oferite

roSMS ofera utilizatorilor posibilitatea de a trimite mesaje SMS catre destinatarii proprii sau catre membrii roSMS. Listele de destinatari proprii sunt incarcate si utilizate exclusiv de catre utilizator, roSMS fiind exonorata de orice fel de responsabilitate. Utilizatorii au obligatia sa obtina acceptul destinatarilor proprii inainte de a folosi serviciile roSMS de trimitere a mesajelor SMS.

Utilizarea serviciului se face in baza unui cont care se activeaza dupa validarea lui de catre roSMS, in urma completarii unui formular de inregistrare. Utilizatorii vor achizitiona credite care se vor adauga in contul de utilizator, cu valabilitatea de 12 luni de la data achizitiei, si vor putea trimite mesaje consumind din creditele detinute. Costul unui mesaj in credite este afisat pe site, in functie de reteaua de telefonie mobila de destinatie.

Raspunderea pentru actiunile desfasurate prin cont revine in mod exclusiv titularului contului. Acesta este obligat sa instiinteze roSMS imediat cu privire la orice utilizare neautorizata pe contul sau. Titularul contului este exclusiv raspunzator pentru continutul mesajelor transmise prin intermediul roSMS.Orice reclamatie referitoare la mesajele transmise va fi trimisa pentru rezolvare catre titularul contului. In cazul unor reclamatii repetate roSMS este indreptatita sa interzica accesul acestuia la contul sau, fara notificare prealabila.

Nu este permisa trimiterea de mesaje cu continut politic, ilegal sau care promoveaza actiuni ilegale, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, care afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator.

Este interzisa falsificarea datelelor de identificare, sau manipularea lor in alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui mesaj transmis prin intermediul roSMS.

roSMS isi rezerva dreptul sa blocheze trimiterea oricaror mesaje care incalca acest regulament.

roSMS nu poate garanta transmiterea mesajelor pentru operatorii de telefonie mobila ai retelelor unde se transmit mesajele. Un mesaj se considera transmis de roSMS atunci cand a ajuns la centrul de mesagerie al operatorului de telefonie mobila catre a carui retea a fost transmis mesajul. Aceasta transmitere este evidentiata prin una din starile:
- In asteptare - mesajul nu a fost trimis inca.
- Trimis - mesajul a fost trimis catre centrul de mesagerie al operatorului de telefonie mobila, se asteapta confirmarea receptionarii lui de catre telefonul mobil al destinatarului.
- Receptionat de destinatar - mesajul a fost receptionat de telefonul mobil al destinatarului.
- Esuat - mesajul nu a putut fi livrat datorita indisponibilitatii telefonului sau a retelei de telefonie mobila.

In cazul aparitiei unei nefunctionalitati, roSMS va face toate demersurile pentru repunerea in functiune a serviciului in cel mai scurt timp posibil.

roSMS este un serviciu care este strict legat de contractele existente cu operatorii de telefonie mobila si cu providerii de internet. In cazul in care, din variate motive, operatorii de telefonie mobila si/sau providerii de internet nu isi mai pot desfasura activitatea, si/sau contractele cu acestia sunt reziliate sau inceteaza independent de vointa roSMS , atunci se poate opri serviciul roSMS fara o notificare prealabila. roSMS nu garanteaza disponibilitatea continua a serviciului si isi rezerva dreptul de a modifica sau opri serviciul si/sau modifica sau opri oricare parte a serviciului.

In toate cazurile in care serviciile nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate deja de roSMS , dar nu si alte despagubiri. Valoarea maxima a obligatiilor societatii roSMS fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a serviciilor cumparate este valoarea sumelor incasate de roSMS de la respectivul client. Dupa punerea la dispozitie a serviciilor, societatii roSMS nu i se mai poate cere in nici un fel returnarea banilor.

4. Incetarea colaborarii

Titularul de cont poate solicita oricand incetarea colaborarii prin trimiterea unui e-mail la adresa renunt@rosms.ro. Pentru a ne asigura ca solicitarea vine din partea titularului de cont vom cere acestuia o confirmare pe baza datelor de identificare furnizate la inregistrare.

roSMS poate bloca accesul la site sau chiar inceta colaborarea cu utilizatorii care au incalcat acest regulament. roSMS poate sa va interzica orice acces ulterior la serviciile sale. roSMS nu va fi raspunzator fata de utilizatori sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau blocarea accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul roSMS.
Utilizatorii pot solicita la incetarea colaborarii returnarea imediata a sumelor aflate in cont la acel moment.
Dupa incetarea colaborarii datele furnizate la inregistrare vor fi sterse din baza noastra de date.

5. Confidentialitate

Informatiile cu caracter personal colectate vor fi prelucrata de catre roSMS in conformitate cu prevederile Legilor nr. 676/2001 si 677/2001, putand fi folosite in scopuri asociate serviciilor companiei, cum ar fi:

- procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra;
- oferirea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra;
- facturare;
- solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor dumneavoastra;

S.C. RESTATE SRL nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

6. Nota de informare privind protectia datelor personale

S.C. RESTATE S.R.L. este inregistrata cu numarul 4603 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, si colecteaza aceste informatii cu caracter personal in baza legii 677/2001.
conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. RESTATE S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre S.C. RESTATE S.R.L si pot fi comunicate unor terti numai cu acordul dvs. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata trimisa pe adresa firmei S.C. RESTATE S.R.L.: Str. Sinaia Nr 18 Cluj-Napoca. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

7. Dispozitii generale

Acest regulament constituie intreaga intelegere dintre dumneavoastra si roSMS si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciului roSMS. Daca orice prevedere a Regulamentului e gasita de un tribunal cu competenta in acest domeniu ca invalida, partile sunt de acord, ca tribunalul sa ia in considerare vointa partilor exprimata prin intermediul acelei prevederi. Sunteti de acord ca indiferent ce lege sau statut stipuleaza contrariul, orice cerere sau pretentie care apare din, sau in legatura cu folosirea serviciilor roSMS sau Regulamentului trebuie dusa la indeplinire intr-un an de la emiterea sau formularea ei, sau dupa aceasta perioada, indeplinirea ei va fi prescrisa.

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati acest regulament in totalitate. Inscrierea ca utilizator roSMS presupune ca sunteti de acord cu aceste reguli.