roSMS Mesajul tau castigator
INTRA IN CONT

Inscriere UTILIZATOR
  Acasa     Utilizatori     Intrebari     Contact  
  Portal de publicitate prin SMS  
UTILIZATOR

Cu serviciul nostru puteti trimite mesaje SMS individuale sau de grup. Cu un singur clic mesajul ajunge la mii de destinatari proprii sau din baza de date roSMS.

Inscriere UTILIZATOR

Ce este utilizatorul roSMS

Utilizator roSMS poate fi orice persoana juridica sau fizica interesata in trimiterea de mesaje SMS publicitare sau informative direct de pe calculatorul propriu.

Aplicatii SMS

Campanii informative sau publicitare - La initierea unei campanii prin SMS trebuie sa va hotarati asupra continutul mesajului si destinatarilor potriviti. Pentru aceasta va oferim posibilitatea sa va creati si administrati grupurile proprii de destinatari.

Integrarea transmisiei SMS in site-ul dvs - Va oferim posibilitatea initierii transmisiei de SMS de pe site-ul dvs. Veti putea astfel sa fiti notificati prin SMS asupra actiunilor importante de pe site-ul dvs: rezervari, comenzi, inscrieri, etc. De asemenea puteti sa transmiteti alerte sau diferite informatii membrilor site-ului dvs. O alta aplicatie utila este notificarea prin SMS asupra accesarilor neautorizate sau a incercarilor de atac asupra site-ului.

Preturi

Costul unui credit este in functie de numarul de credite achizitionate:

Numarul de credite Pret/credit
100 - 499   0,045 €
500 - 999   0,042 €
1000 +   0,040 €
Creditele se consuma in functie de destinatia mesajelor, astfel:

Retea de destinatie Credite/SMS
Romania Vodafone1.5
Romania Orange2
Romania Cosmote1.5
Romania Zapp1
Romania DigiMobil1.5
retele din strainatate2


Informare, marketing direct si publicitate prin SMS

Mesajele SMS au deschis calea unui nou tip de publicitate, direct, rapid si eficient. Serviciile de publicitate prin SMS te pun in contact direct si imediat cu potentialii clienti spre care se adreseaza campania ta de publicitate. Eficienta acestui mod de publicitate prin SMS este asigurata prin faptul ca mesajul de publicitate ajunge 100% la potentialii clienti si in cel mai scurt timp posibil. Un simplu mesaj, bine formulat, poate trezi instantaneu interesul clientilor.

Folosind serviciile noastre aveti acces la cea mai eficienta si sigura metoda de informare, marketing direct si publicitate : publicitatea prin SMS. Aceasta metoda creaza o comunicare sigura si unu-la-unu cu destinatarii. Initierea unei campanii de publicitate prin SMS se poate face in cateva minute, iar timpul scurt de expediere face ca aceasta sa aiba un impact imediat pe piata. Audienta pentru asemenea campanii este garantata prin accesarea directa a clientilor, telefoanele mobile ale acestora fiind accesibile cel putin 12 ore pe zi.

Fata de alte metode, publicitatea prin SMS are cea mai mare rata de raspuns din partea pietei la campaniile publicitare. Costul este mult mai scazut fata de publicitatea TV si ziare, chiar si fata de clasicii fluturasi distribuiti prin cutiile postale. In plus timpul in care mesajul ajunge este esential si nu se compara cu nici o alta metoda.